Dixi & Trixi Tryllekunstner
Steen Jørgensen

Forside | Trylleshow | Tankelæsning | Foredrag | Spørgsmål/svar | Link
Profil | Booking | Kommentar | Download | En tryllekunst?

Tankelæsning med Dixi & Trixi
Mental magi er noget de fleste mennesker ind imellem selv oplever, hvem har ikke oplevet at to personer pludselig får den samme tanke? eller man tror man ved hvad en anden person har i tankerne? Denne kunst er mulig og ægteparret Dixi & Trixi alias Hans Christian Lykke & Lilly Marie Sørvin har gjort denne evne til en kunstart, som nok de færreste vil tro muligt. Ægteparret kender hinanden så godt at en "normal" samtale er helt overflødig. Dette beviser de i et nærmest chokerende show hvor Dixi lader publikum vælge tilfældige kort eller måske publikums egne personlige effekter, som Trixi med bind for øjnene med lethed via Dixis tanker kan gætte.
Her får De et underholdende show der sjældent er set i Danmark. Publikum vil huske dette mange år frem. Showets varighed er ca. 30 minutter og kan bruges i mange sammenhænge. Der kan naturligvis aftales en anden varighed samt indhold alt efter Deres arrangement. Showet kan kombineres med et trylleshow af Tryllekunstneren Steen Jørgensen og De vil få et underholdningsprogram fx. til den næste firmafest der dækker de flestes behov for underholdning.
Udbrydning
Udbryderen Lars Andersen, manden De aldrig kan fastholde. Lad Danmarks eneste artist inden for dette nervepirrende område fængsle Dem med 30 minutters underholdning fyldt med spænding og action. Her er det publikum som binder, låser og spænder kraftige remme. Showet er lavet med et glimt i øjet og bygger på traditioner grundlagt helt tilbage til den berømte udbryderkongen Harry Houdini. Houdini valgte at fremfører disse stunts tildækket og sløret for publikum. Lars Andersen viser Dem her den rå og ikke tilsløret version af hvordan man kommer ud af 30 meter reb, håndjern og spændetrøje.
Mangler De underholdning som De aldrig vil glemme? med spænding fra start til slut? på en pæn og sober måde? eller blot skabe opmærksomhed omkring Deres arrangement, er dette absolut at anbefale.

Tankelæsning med Lars Andersen
Jonglering med den meneskelige hjerne. Et underholdene og tankevækkende show med morsomme indslag. Lars Andersen demonstrerer, at der måske er mere mellem himmel og jord… Han er en de få tankelæsere i Danmark, som er i stand til at læse og forudsige tilskuernes tanker. Dette demonstrere han ved at vise hvordan man harmløst kan manipulere med processerne i den menneskelige hjerne. I showet bruger Lars Andersen publikum aktivt. Showet kræver en del koncentration fra publikum og er derfor mest velegnet tidligt i Deres arrangementet.
Kurser og workshops
Hele eller dele af showet er yderst velegnet til kurser og workshops, det anskueliggøre hvordan vi kan udnytter vores mentale kapacitet bedre og derved forbedrer vores meneskelige hukommelse.