Tryllekunstner
Steen Jørgensen

Forside | Trylleshow | Foredrag | Spørgsmål/svar | Profil | Booking | Download | En tryllekunst?

Hvad koster det
Priserne er forskellige alt efter hvad I forventer af forestillingen - hvor mange publikumer, samt hvor i landet det skal foregå. Men priserne ligger i et leje hvor de fleste kan være med. Også uden at det tynger arrangementets budget nævneværdigt. Nogle syntes at det er billigt andre det er for dyrt, ring, mail eller udfyld formular til mig og få et uforpligtende tilbud på netop jeres arrangement.

Trylleri - er det ikke kun noget for børn?
Bestemt nej! Tryllekunst er for alle aldersgrupper, enten hver for sig eller som familieunderholdning. Tryllekunst som voksenunderholdning er en blanding af stand-up underholdning tilsat en masse magi. Tryllekunstneren udnytter her sin evne til at manipulere med sit publikum som giver en sjov vinkel på det ellers velkendte stand-up underholdning.

Kan du lave noget specielt til os?
Det er altid en spændende opgave at skulle lave noget nyt. Jeg har efter mange år erfaret at en tryllekunstner kan bruges til meget, kun fantasien sætter grænser. Fx. i forretninger ved mærkedage - skabe opmærksomhed ved udstillinger - skjult kamera - illusioner på tv - publikumopvarmning ved fodboldkampe m.m. Mange af de tricks som jeg optræder med, er yderst velegnet til at præsentere nye firmaprodukter - logo m.m. eller blot skabe opmærksomhed hos en kundegruppe.

Hvad består julearrangementet af?
Juleshow er en komplet løsning til en julefest med mange børn i alle aldre. Som indledning ankommer den gode gamle rare tykke julemand, der synger og danser sammen med børn og voksne, alt sammen fuldstændigt som traditionen nu byder det. Alt efter jeres planlægning vil der senere komme en tryllekunstner som underholder både børn og voksne i ca. 30 minutter. Her kan jeg godt afsløre at det er en og samme person!!!! dog ved arrangementer over 200 børn vil opgaven blive løftet af flere tryllekunstnere.
Endvidere kan leveres børne-godteposer, gaver, musik og sanghæfter.

Hvornår i mit arrangementet er det mon bedst?
Ved børnearrangementer: Børn elsker trylleri og følger som regel gerne forstillingen meget koncentreret. Derfor er det vigtigt, at de ikke er alt for trætte og ikke har løbet rundt i mange timer før forestillingen. Det er min erfaring at et trylleshow er optimalt ca. 1 time efter de er ankommet til Deres fest.
Ved store spisende selskaber: Mange vælger at bruge et trylleshow som en afslutning ved bordet. Dette giver samtidig værten den tid der skal til for at komme videre i arrangementet og stemningen bliver som regel altid løftet lidt mere.

Passer et trylleshow ind i vores arrangement?
De fleste mennesker glæder sig overordentligt meget over underholdning. Og det er da også min erfaring at et trylleshow netop er det der skal til for at løfte stemningen. Efter et sådan show er samtale emnet givet. På scenen er jeg altid klædt i smoking eller kjole/hvidt og passer ind i et pænere selskab.

I hvor lang tid optræder du?
Normalt 30 minutter. Eller 2 x 20 minutter. Varigheden kan ændre sig alt efter publikum og der kan naturligvis aftales en anden varighed.

Hvor meget plads kræver det?
Den plads I nu har til rådighed! Jeg har prøvet stort set alt i min tid som tryllekunstner, lige fra store sportshaller med tusinder af publikum til mere beskedne forhold som fx. stuen i en to værelse lejlighed!.

Skal du bruge andet end plads?
Nej - jeg medbringer selv alt hvad der skal bruge til jeres forestilling. Incl. trådløst-lydanlæg der rækker til ca. 500 publikumer (hvis det er nødvendigt). Det skulle da lige være en kold sodavand!!!

Hvor langt kører du?
Over hele landet. Der bliver dog lagt kørsel på regningen ved lange strækninger, samt bro/færge afgift.
Optræden i udlandet, arrangeres altid gennem et Dansk booking bureau.