Tryllekunstner
Steen Jørgensen

Forside | Trylleshow | Foredrag | Spørgsmål/svar | Profil | Booking | Download | En tryllekunst?

Voksne
Trylleshow for voksne, hvor alt kan ske. Alt efter arrangementets art samt publikums sammensætning er dette show en blanding af gamle klassiske og helt nye tricks. Publikum inddrages flere gange som aktive aktører igennem showet. Alt i en sober, humoristisk og elegant atmosfære. Her er der tale om 30 minutters magisk underholdning i et højt tempo.
Ved firma arrangementer såsom kurser, møder, receptioner m.m aftales der som regel et indhold udfra arrangementets art, fx. et bestemt tema, firmaet, produkter e.l.

Close-up - Table hopping
Close-up trylleri er en helt speciel form for trylleri. Her er det tryllekunstneren der kommer til publikum. Det bruges mest ved større selskaber, hvor tryllekunstneren blander sig i selskabet og går fra bord til bord og tryller. Det fascinerende ved denne form for trylleri er at det hele sker meget tæt på (close-up) tilskueren - ja måske endda i tilskuerens egen hånd!.
Børn
Trylleriet for de små, er tilrettet børn i børnehavealderen (3-7 år). Der lægges stor vægt på at børnene selv er med under hele forestillingen og mange af rekvisitterne er ting som børn kender fra dagligdagen. Her indgår både levende samt søde emitterede dyr. De børn som har hjulpet tryllekunstneren på scenen får altid et ballondyr e.l. som tak for hjælpen. Showet kan naturligvis også ses af de voksne, som udover at må lægge ryg til nogle af numrene, også kan more sig over børnenes reaktion samt selv få lidt at spekulere på.

Et trylleshow for større børn (7-12 år)fx. til børnefødselsdagen er et godt alternativ til de efterhånden lidt "slidte" bowling eller burgerbar arrangementer. Fødselsdagsbarnet får sig en særlig oplevelse - nemlig at trylle "rigtigt" sammen med tryllekunstneren. De fleste børn lever sig hurtigt med ind i den forunderlige verden de pludselig oplever - kommentar, tilråb og sjove bemærkninger flyver i luften. Man skal her som forældre, ikke være sart over for støj. Dyr som altid er en del af mit show, nyder børnene meget. Når tiden og arrangementet tillader det får børnene lov til at røre eller selv holde dem. Det er min erfaring, at mødet med mine dyr er en meget stor oplevelse for dem. Rabat til skoler & børnehaver.

Firma receptioner, forretninger, udstillinger.
Har De brug for underholdning hvor mange mennesker samles fx. til en reception - udstilling, eller måske vække opmærksomhed hos forbipasserende potentielle kunder, er "streetmagic" værd at overveje. De har formentlig sikkert allerede set denne meget specielle form for trylleri, da det kan opleves i storbyer rundt omkring i verden. Her spiller tryllekunstneren mod publikum på hasard lignende vilkår. I virkeligheden er det store pengebeløb der typisk bliver svindlet med (og det er svindel!), her er det tryllekunstnerens fingerfærdighed og ikke tilfældigheder der afgør udfaldet. Udelukker man indsatserne er det faktisk en yderst underholdende event, som på sin egen måde drager folk af spænding og interesse. Hvem har ikke lyst til at gennemskue/snyde en tryllekunstner?. Der spilles både gamle kendte spil såsom 3-kortmonten - valnød/ært - tændstikæsker - bægrespillet m.m, men også med helt nye gambling spil. Istedet for indsatser kunne der spilles om en deltagelse i en konkurrence, vinde firmaprodukter - reklame effekter m.m. Dette alt efter Deres arrangement. Tryllekunstneren har "naturligvis" stor kontrol over hvem og hvor mange der kan vinde. Denne optræden kan foregå som frontfigur på en udstillinger eller foran Deres forretning, eller måske lidt diskret i baggrunden ved en reception.

Campingpladser Gadeoptog m.m
På de mange campingpladser rundt om i Danmark, er det blevet almindeligt med underholdning for børn og voksne. Her egner trylleri sig glimrende, også selv om der er mange udlændinge, som ikke forstår dansk, blandt publikum. Snyderi er om jeg så må sige internationalt.
Ved byfester eller anden offentlig fest kan en tryllekunstner være det blikfang som gør, at netop Deres forretning bliver sat i centrum.

Gadeoptog er noget der især hører julen til. Ved sådanne arrangementer bliver der lavet ballonfigurer i hundredvis samt lidt gade-trylleri. Et altid festligt indslag i en hyggelig tid. Indholdet i optræden til gadeoptog aftales altid individuelt og altid i god tid.

Ballon artist Er der noget børn holder af - ja, så er det balloner. I min tid som tryllekunstner har jeg erfaret at balloner i mine børnetrylleshow bliver værdsat meget højt af børnene (iøvrigt også af mange voksne) og er nu altid et fast indslag i mine trylleshows hvor der er børn tilstede. Derfor kan jeg også tilbyde Dem et decideret ballon optræden, som udelukkende består af balloner der foldes og deles ud til børn. Dog altid i min tryllekunstner skikkelse.

Jule bal
Nu er der og forberedelserne op til denne hyggelige og travle tid er derfor i fuld gang. I perioden november/december er der mulighed for at få et kombineret julemands/trylleshow, for børn i alderen 0-80 år. Dette show starter med julemandens ankomst som herefter synger og leger de gamle traditionelle sanglege som børnene elsker så højt. Efter en pause kommer der så et trylleshow, hvor tryllekunstneren tryllebinder både børn og voksne - naturligvis med en del jule relaterede rekvisitter. Julemandsshowet er det samme som der er blevet vist år efter år, intet nyt under solen - børnene vil have det sådan og det får de.
Dette juleshow dækker de flestes behov for optræden til et julebal. Juleperioden er en meget travl tid for tryllekunstneren, vær derfor i god tid. Reserver gerne allerede nu.